Herplaatsing

Oddy

Wij zoeken ook een goed huisje voor onze lieve Brits Korthaar Oddy.
Oddy is een poes (gesteriliseerd) van 7 jaar.
Oddy is heel lief, gek op aandacht en knuffelen. (gereserveerd)

———————————————————————————————————————–

In verband met inkrimpen van onze cattery hebben wij een aantal katten beschikbaar voor herplaatsing.

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat ze het hier heel fijn hebben. Wij houden ontzettend veel van onze katten. Maar ze leven hier altijd in een (flinke) groep, dat betekend dat de aandacht altijd verdeeld wordt. Daarom denken wij dat het in het belang van de katten is, dat ze  met “pensioen” gaan.

Wij gunnen onze katten namelijk een leven waarin ze “quality time” hebben. Waar ze in een gezin worden vertroeteld, samen met misschien nog een kat, hond of verschillende andere gezinsleden. Voor ons is het van belang dat ze de aandacht, tijd en liefde krijgen die ze verdienen.

Onze katten horen bij ons gezin en leven daarom ook gewoon bij ons in huis.  Ze hebben de beschikking over verschillende ruimtes, binnen en buiten (afgeschermd). Onze katten zijn heel sociaal, ze leven samen met onze kinderen, honden en andere katten.

Voordat onze katten vertrekken; zijn ze ingeënt, ontwormd, ontvlooit en gechipt. Tevens bezitten ze; een paspoort/vaccinatieboekje, een stamboom & plaatsingsovereenkomst.

Mocht u interesse hebben in onze herplaatsers kunt u altijd contact met ons opnemen, wij horen graag wat u onze katten kunt bieden.

Wij hebben geen haast met herplaatsen, wij zoeken echt een geschikt plekje.

Wij zijn het best via de WhatsApp bereikbaar 0621142886